amandabrodiin

You've got a smile that can light up my whole world

Kategori: Life as i know it

"Lilla nyårsafton" spenderades med mina bästa efter jobbet. Simon var ledig och hemma hos mig hela dagen medans jag slet på jobbet ;) Han hämtade upp mig vid tåget sen så åkte vi hem till syster och Jens. Där vi drack lite bubbel och blev bjudna på mat. Tacopaj med guacamole, fetaostsallad och tacochips. Super gott :) Sen så kollade vi på film och bara mös.

Fick en flaska bubbel av chefen till nyår efter jobbet. Så snällt så :)

I hope one day, you choke on the shit you talk

Kategori: Life as i know it

Bra.less.på.ditt.skit.snack. Enough is enough, kaaaanske dags att gå vidare ;)

Idag så vart det jobb 10.00-19.00, inte lika mycket folk idag men det märks att det är rea. Folk blir tokiga ;) Mina kära systrar Alexandra och Johanna kom in till jobbet. Alle shoppade en jacka och Johanna blusar och en OnePiece. Efter jobbet så mötte Alle upp mig vid tåget så gick vi hem till mig. Jag fann en lapp på min säng där mitt hjärta hade skrivit lite sött, åh hur kär får man bli?! Jag och syster pratade om allt och ingenting, sen åkte vi iväg och solade. Så himla skönt!

Nu ska jag lägga mig i sängen och se på en film, upp och jobba 10.00-19.00 imorgon igen.


Six billion people in the world, six billion souls.. and sometimes, all you need is one

Kategori: Life as i know it

Mellandagsrean är otroligt stressig och mycket folk, men sjukt kul att jobba. Finns alltid nått att göra och tiden går sjukt fort. Så även om man är rätt slut när man kommer hem så känns det ändå som att dagen bara sprang iväg.

Simon kom och sov med mig i söndags, han kom när jag låg och sov. I måndags vart det jobb 12-17 och det var sjukt mycket folk. När jag kom hem så åt jag och Simon tacos med mamma och dom, så gott! Sen så kollade vi på "Jägarna 2".

Idag var det jobb 10-19, mycket folk men inte lika mycket som igår. Åkte tåg med syster hem :) Simon hämtade upp mig på stationen min tuss. Sen vart det hämtmat och och lite gott. Han ligger inne i sovrummet så nu ska jag in och mysa med honom :)