amandabrodiin

Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig

Kategori: Life as i know it

Bästa bästa bästa är på väg hit till mig i kväll igen :) Vi ska åka och köpa lite gott när han är här, myspys. Idag vart det jobb 10-19. Dagen gick lika fort idag, bara rullade på. Skrev på kontrakt idag, SWEET! Fick även ta kläder för 1000kr i butiken också. Jag som hade lagt undan 3 toppar, så det blir ju toppen! :)

Ska lägga upp mer bilder på allt fint jag köper, har ju fyllt garderoben med massa nytt :)

Hjärtat slår ett slag för alla förlorade dagar.

Kategori: Life as i know it

I söndagskväll så åkte jag hem och sov hos hjärtat. Så spenderade jag min lediga måndag där. På kvällen åkte vi till Österby och hämtade Simons bil och köpte med oss hem lite gott. Jag beställde hem mat och medans vi väntade på den så spelade vi lite ;) Dock inga vinstpengar med oss hem tyvärr, men skoj var det. Kom hem och åt min mat, sen vart det sängen och lite gott.

Idag vart det jobb 11.30-19.00, dagen bara rusade förbi. Gick jätte bra och det var en trevlig dag på jobbet. Hade kommit in lite nytt i måndags som jag ska prova imorgon, wiho :)

Nu efter jobbet åkte jag och syrran till Tierp och solade, så skönt! Simon är på väg hit, han ringde och frågade om han skulle komma och sova hos mig. Vart så glad så, sover så mycket bättre med honom :)

Godnatt på er!

Första advent

Kategori: Life as i know it

Idag vaknade jag och mådde prima, det bästa med att ta det lugnt när man festar. Förmiddagen har varit lugn. Tog en dusch och gjorde mig i ordning lite. Sen åkte jag iväg till Emma för lite adventsfika :) Lilla Alicia var lika söt och go som vanligt, tussan.

Och nu snöar det ute också, mys :)