amandabrodiin

Always by your side

Kategori: Life as i know it

Ja just det, jag glömde bort att säga att jag hittade en sån fin kofta till hjärtat på jobbet. Tyckte att den skulle passa honom perfekt! En marinblå Lyle and Scott kofta. Tyvärr får man inte familje rabatt om man inte är sambos så det drog iväg i plånkan, men han är ju värd varenda krona mitt hjärta :)Finns så himla mycket fint på Holmlunds får både tjejer och killar, så kom in och kika ;)

We can't go on together, with suspicious minds. And we can't build our dreams, on suspicious minds.

Kategori: Life as i know it

Let our love survive, or dry the tears from your eyes. Let's don't let a good thing die.

Det blev en riktigt lugn helg för mig. Vilket var skönt efter att jag legat magsjuk i veckan. I fredags kände jag att jag var fortfarande lite halvkrasslig men kände att jag behövde komma ut. Lina och jag gick ner till idrottshallen och kikade på syrrornas match. När dom var klara så gick jag hem och började laga tacos som jag hade köpt hem tidigare. Kikade lite på Idol medans. Sen kom Filippa och Frida hem så åt vi tacos och kikade på Transformers 3, riktigt bra! Sen vart det sängen för min del.

Igår, lördags så åkte alla iväg på Halloweenfester här och där men jag var hemma med Filippa och vi hade vår egen lilla Halloweenkväll. Vi ringde och beställde hem pizza, gick till affären och köpte lite godis. Så kikade vi på Vampire Diaries och bara njöt. Det vart också en skräckfilm Don't be affraid of the dark ute i vardagsrummet med bioljud och sen Honey 2 i sängen. Jag sov dock väldigt dåligt den natten, S ringde flera gånger och det hade varit lite problem. Snutt ♥

Idag så när jag och Filippa vaknade så kollade vi klart på Honey 2, vi orkade aldrig se klart hela. Sen kikade vi på Step up, haha vi drog oss länge i sängen ;) Men är det söndag så är det! Sen så lirade jag lite xbox innan jag åkte med och shoppade till Alles kalas imorgon. När vi hade handlat klart så åkte vi hem till Alle och bakade, rimbobullar, cheesecake, smårgostårta mmm massa gott :) Imorgon fyller hon år så då ska vi fira henne! Åkte hem och då var S hemma hos mig, så vi mös lite innan han var tvungen att åka iväg. Hoppas på att få sova med honom i natt, får se hur allt blir.

We're caught in a trap, I can't walk out. Because I love you too much baby.

Love is fragile. And we're not always its best caretakers. Even the best of us make mistakes. We just muddle through and do the best we can. And hope this fragile thing survives against all odds.

Kategori: Life as i know it

Mistakes are a part of being human. Appreciate your mistakes for what they are: precious life lessons that can only be learned the hard way.

Jag har gjort ett misstag jag aldrig trodde skulle kunna hända. Vad som hänt och händer just nu är privat och kommer inte skriva nått om det. Jag ångrar mig och jag ska göra mitt bästa för att allt ska bli som förr. Dom enda jag behöver förklara för är mina nära och kära. Resten av er nyfikna får tro på vad ni vill :)

We're not perfect. Any of us. We make mistakes, we screw up but then we forgive and move forward