amandabrodiin

If you're a bird, i'm a bird.

Kategori: Life as i know it

När vi var på Rhodos vart det en tatuering. Hon som tatuerade var grym, vi såg massa bilder i studion (som låg mitt på bargatan), sen kom det ut folk hela tiden så man fick se. Hon hade massa diplom och gått någon konst skola i USA. Alla utom Simon hade tatuerat sig så jag kände att jag med ville. Så jag och syster bestämde oss för att göra våran tatuering vi länge velat gjort.

Ett citat ur Dagboken/The Notebook. Ni som läst eller sett filmen förstår vad det betyder. Men för er som inte gjort det så betyder det att jag är det hon är, soulmates. Jag var jätte nöjd och är så glad att jag gjorde den :)

Midsommar

Kategori: Life as i know it

Midsommarafton spenderades med Hanna, Alle och Simon. Först lagade vi midsommarmat ihop, super gott! Specielt efter en vecka med grekisk mat ;) Sen gick vi ut och plockade blommor till våra kransar, som aldrig blev av hehe. På kvällen vart det ett glas vin och lite fix. När vi var redo så spelade vi lite spel och drack lite mer vin. Jag och hjärtat kände dock inte för att åka vidare så vi stannade hemma när Alle och Hanna drog iväg till parken. Vi hade festat tillräckligt på Rhodos ;)Midsommardagen så vart det mat med släkten uppe hos Lola och Roger, super gott det med! Jag och Simon åkte hem och tog det lite lugnt. Han åkte till sina kompisar och jag spenderade kvällen med Hanna och Alexandra, nyktra. Vi såg lite på film och sen åkte vi lite bil. Låg hemma hos mig och kikade på tv sen gick alla hem.

Så det vart en riktigt lugn helg :)

Take me back to the sun

Kategori: Rhodos 2012

Nu var det länge sen, men har haft fullt upp med semester, Rhodos och midsommar. Rhodos stad var helt underbart! Mitt favorit resemål hittills!! Vi har haft det så himla bra! Jag har massvis med bilder som kommer komma upp senare. Sol, bad, bargatan, fest, jaamaaas, all inckusive, tatueringar, släkt, familj, vänner, pojkvän, drinkar, milkshakes, jahman, fylla, strand, eurpas största vattenpark, shopping, kärlek, aa jag älskar Rhodos!