amandabrodiin

Two heart beats as one

Kategori: Life as i know it

Hej bloggen. Just nu har jag inget roligt att skriva om. Är så himla trött hela tiden så efter jobbet äter jag mat, tar det lugnt sen sover. Inget som skoj som händer just nu, så därför är det väldigt dött här. Just nu ligger jag i min säng (som är för stor och tom utan min Simon), dricker te och ser på tv. Kommer att somna vilken sekund som helst. Så puss och godnatt på er!

He makes the hairs on the back of my neck stand up with just one touch

Kategori: Life as i know it

Jag älskar dig 

Rhodos stad here we come!

Kategori: Rhodos 2012

Nu har vi äntligen bokat vår resa. Vi hade ju bokat en resa till Kreta tidigare som vi sedan avbokade. När vi läste mer om hotellet och platsen så kände vi att det inte alls passade våra önskemål. Typiskt oss att inte läsa igenom allt och kika runt lite innan, haha. Men nu har vi iaf kollat noga och även pratat med en kille på Apollo och Rhodos kommer att bli toppen. Så den 13:e juni åker vi till Rhodos stad. Det kommer att bli så härligt!

Min andra utlandsresa med Simon :) Förra året var vi i Turkiet, Side. På ett jätte fint resort. Det var lite lugnare och mer barnvänligt hotell, super fin strand och hotell, god mat och all inclusive. Nu kommer vi åka till ett mer fartfyllt ställe. Hotellet ligger mitt i smeten, all in clusive, nära till strand och nära till "bargatan".