amandabrodiin

Hälften du och hälften jag

Kategori: Graviditeten med Melvin

Nu är det ute, vi ska få en bebis :) 
 
Några dagar innan julafton så kände jag en otrolig molvärk. Nu är det min min mens som är på gång tänkte jag. Eftersom jag har en otroligt oregelbunden än så var det på tiden! Den kom inte, så jag köpte mig ett gravtest för att dubbelkolla. Ett streck dök upp så jag la fort ner den i asken igen och tänkte inge mer på det. den 27 december fann jag asken i sopkorgen och kände att jag var tvungen att kasta soporna så ingen mer skulle se. Men nyfiken som jag är så kikade jag en extra gång och då helt plötsligt var det två streck?! Jag fick panik och väckte Simon, han var i chock! Jag åkte till jobbet och kunde inte tänka på något annat. På lunchen gick jag och köpte mig 4 stycken gravtest, alla blev positiva.
 
Jag som har fått höra att jag kanske inte kunde få barn. Jag som har fått konstaterat att jag har ett syndrom som gör att man kommer få svårt att skaffa barn. Man får kämpa, annars finns det mediciner, olika kurer eller ivf. Men här stod jag med mitt test i handen, som var positivt. Jag var gravid, trots alla odds. Vårt lilla mirakel <3
 
 
 
 
 
 

KOMMENTARER:

  • emmy säger:
    2013-02-25 | 09:44:06
    Bloggadress: http://emmyyyy.blogg.se

    Underbart Amanda. :)

    Svar: Ja verkligen :) Tack :):)
    Amanda

  • Sandra säger:
    2013-02-25 | 23:38:46
    Bloggadress: http://sandrarengren.blogg.se

    Vad heter appen du använder får att få den effekten på bilden :)?

    Svar: Den heter DeluxeFX :)
    Amanda

  • Mimmi Gustafsson säger:
    2013-02-28 | 06:18:48

    Åååh så underbart, får sånna rysningar när jag läser om att du först inte "kunde" få barn och sen helt plötsligt dökdet upp at du var gravid, att du hade den där lille bebisen i magen! Du är värd de, så jävla värd de! Önskar er all lycka till!

    Svar: Ååh gulle du :) Tack snälla fina Mimmi :):)
    Amanda

Kommentera inlägget här: