amandabrodiin

Massa fint till vår prins

Kategori: Graviditeten med Melvin

Åh vi har fått så mycket fint till lillen i magen under hela vår graviditet. Vi jar blivit väldigt bortskämda och har knappt behövt köpt någonting själva. Alltifrån babysitter till spjälsäng och massa mer. Otroligt skönt och är så glad att vi har så många nära och kära som bryr sig :)

The love of my life

Kategori: Life as i know it

Idag fyller min andra hälft år. Massa grattis till dig mitt hjärta! Älskar dig så otroligt mycket och är så glad att jag får dela mitt liv med just dig.

Idag har vi ätit tårta, grillat och firat min underbara sambo. Nu har han åkt iväg och ska fira sin kväll med grabbarna.

Fredagsmys

Kategori: Graviditeten med Melvin

Med mig själv, kulan och en sovande sambo. Efter att vi hade grillat ville han gå in och smälta maten lite. Efter en liten stund låg han och sov och sovit sen dess. Roligt sällskap ;) Tur att min lilla prins håller mig sällskap med massa rörelser i magen.

Jag känner verkligen skillnad på mina sammandragningar. Jag har har inte alls lika många som när jag jobbar. Gårdagen spenderades i sängen, och det behövdes verkligen. Kikade på tv, film, sov, beställde hem lite bebiskläder och bara tog det lugnt.

I morse sov jag ut ända till klockan 09.00, kommer inte ihåg sist jag sov ut så länge. Behövdes väl antar jag. Nu ska jag bädda ner mig och se en film.