amandabrodiin

Melvin 7 månader

Kategori: Melvin

I fredags vart Melvin 7 månader! Som jag alltid säger, tiden går så fort!!! 

Han är lika envis, rastlös och har lika lite tålamod som vanligt. Det ska hända saker hela tiden och blir uttråkad på en gång. Han vet vad han vill och kan bli riktigt förbannad om han inte får det eller om han inte klarar av det. Han vägrar att kråla, han ska upp i krypatällning och försöker krypa. Han gungar fram och tillbaka men blir så arg för att han inte kommer någonstans. Han kan bara vara på mage en liten stund sen skriker han och vill komma upp. Så tror nog att han kommer krypa och hoppa över att kråla hehe. Han älskar gåstolen, han kommer runt och river i allt han kommer åt. Fort går det! Han sitter bra själv, tar emot sig med handen om han ramlar men man måste passa honom för han slänger sig bakåt eller framåt om han ser nått han gillar. Han klickar/smackar med munnen och gör det gärna tillbaka när man gör det till honom. Han tar sin egen hand mot munnen fram och tillbaka och låter. Jag har alltid gjort det på honom men det kan han göra själv nu. 

Han är oftast glad och älskar när det är mycket folk. Vill ha all uppmärksamhet. Ler så fort man pratar med honom och han låter hur mycket som helst. Han skriker rätt ut och kollar om någon ser. han skriker även när han inte kan komma nånstans. Har väldigt lätt till skratt och är jätte kittlig. En riktig charmör!

Han äter bra och äter det mesta. Ammar endast på morgon också en är det gröt, puré, mat, ersättning och välling som gäller. 

När han sover på dagen sommar han i sängen med mig, han vill tula tills han somnar. Eller så sover han ute i vagnen. På kvällen får han vällingen i sin säng och somnar där. Sen på natten vaknar han till och kommer över till mig. Ibland vaknar han och vill ha nappen men somnar om på en gång. 

Han är världens godaste, mysigaste, underbaraste lilla kille. Han har en stark personlighet redan nu! 



Kommentera inlägget här: