amandabrodiin

Uttråkad deluxe!

Kategori: A fresh start

Här ligger jag en lördagskväll och försöker underhålla en gnällig snart tvååring. Jag är själv förkyld och har ont i halsen, så energin är inte på topp.

Jag är så extremt uttråkad! Finns dock inte så mycket jag kan göra med en sjuk liten kille här hemma. Längtar tills vi båda är friska och pigga! Nej, jag ska trycka i mig massa chips och tycka synd om mig själv. 


Gnällspiken

Kategori: A fresh start

Idag har jag spenderat förmiddagen på badet med världens gnällspik, mamma, Alle, Nora och Lola. Samtidigt som jag tycker så synd om honom så vill jag bara skrika rätt ut. Blir tokig av allt gnäll! 
Jag förstår honom och det är såklart han som lider mest. Alla blåsor som gör att han inte kan äta och knappt dricka. Trött för att han vaknar av att han har ont på natten, hungrig och allt blir blir bara en ond cirkel. Längtar tills hans blir frisk igen! 

Hela det här året känns som det bestått utav en sjuk och gnällig Melvin. Först hosta i fem veckor. Sen en tand som kom upp och därav feber. Vartkoppor och feber, förkylning och nu det här. Jag hoppas verkligen att nu när det här är över att det dröjer bra länge tills nästa gång han är sjuk. Peppar, peppar! 

Min lilla kämpe!

Kategori: A fresh start

Inte nog med att han var in till akademiska förra lördagen och var tvungen att limma (gick inte att sy eftersom han vägrade) hans haka och vart livrädd för läkare så åkte vi in till Tierps vårdcentral måndagskväll. Det började rinna massa från hans sår och ville kolla upp det så att såret inte gått upp. Efter nån timme på akuten så fick vi äntligen åka hem. Såret såg bra ut och det blev tvättat och fick nya plåster. 

I tisdags började han att dregla jätte mycket, lukta illa i munnen och fick blåsor på tungan. Simon vabbade medan jag var och jobba. Melvin vart bara värre och värre. I onsdags hade han fått blåsor runt munnen också. Han ville bara gosa och sov till och från under hela dagen. Även jag kände mig krasslig. 

I torsdags var Simon hemma hos mig och vabba medan jag jobbade. Han åkte in till sjukhuset ännu en gång för att kolla vad det var som Melvin fått. Tydligen är det Herpesblåsor som brutit ut nu när han mått dåligt och varit med om allt. Stackars lilla Melvin. Han har ju sån otur! 

Så nu har jag världens gnälligaste lilla kille hemma. Ingenting är bra och hans blåsor gör så ont! Han sover jätte dåligt om natten, äter knappt något och är ledsen nästan hela tiden. Längtar tills han är kry igen och tillbaka till sitt vanliga jag!