amandabrodiin

Jag är som lyckligast med er!

Kategori: A fresh start

Min helg har som vanligt spenderats med Lilleman, familjen och vänner. I fredags så kom Lina över och åt med oss. 
I lördags gick vi upp till mamma tidigt och spenderade hela dagen där. Vi se ute nästan hela dagen. Melvin lekte med mamma först medan jag fixade i trädgården. Sen gick vi in, vi drack kaffe och Melvin åt lunch. Efter lunchen tog jag en promenad med honom så han skulle somna i vagnen. Men han sov fortsatte jag och mamma i trädgården. Vi höll på i över två timmar och det vart så fint! När Melvin vaknade så gick vi ner till Lola och Roger. Där även Micis och Tuva var. Melvin fick gå med Tuva i vagnen och de var en hit! Sötnosarna! Sen gick vi till mamma igen och fortsatte en liten stund i trädgården innan vi gick in och åt middag. Efter maten gick vi hem och hade myskväll. 

Igår gick hela gänget (Mamma, Filippa, Alle, Jens, Nora, Lola, Micis, Tuva, jag och Lilleman) till Gullans för att äta lunch. Melvin härjade runt och sprang av sig innan det var dags för mat. Så skönt att dom är så snälla där och låter barnen få springa som dom vill. Efter maten var Melvins tålamod lika med noll och han var så trött. Så efter lite trots med kläder fick jag ner honom i vagnen och han somnade nästan direkt. När vi kom hem så följde Emma med på en kaffe. Pratade om allt mellan himmel och jord. 

En mysig helg med andra! 


Jag vet att du sover, känner värmen från din hud.

Kategori: A fresh start

Igår var vi in till Uppsala en snabbis. Alle skulle köpa en jättefin tapet till Noras nya rum. Först åt vi brunch på Ikea och jag köpte en potta till Melvin. Tänkte att jag skulle börja pottträna honom lite smått. Det är ingen brådska men med min envisa lilla kille kan det ta ett bra tag så bäst att börja i tid hehe! 

När vi kom hem så hade jag och Melvin en mysdag resten av dagen. Vi såg på film, tog en vila, tog ett bad, åt middagen i sängen medan vi kollade på tv och somnade rätt tidigt efter lite kvällsfika. Melvin sover numera med mig och det är ju så mysigt! 


Älskade unge!

Kategori: A fresh start

Lyckan när Lilleman kommer hem är den bästa! Jag blir hel igen och allt känns på topp! Jag har saknat honom hela helgen och har längtat efter att få krama honom igen. 

Jag kunde inte sluta le när jag såg honom. Han är lika lycklig varje gång han kommer hem och vi ska leka med allt. Efter massa bus, en promenad till affären, middag och ett bad så låg vi sängen och såg på film. Som jag längtat efter att få gosa med min prins. Nu sover han så sött och jag ska se på tv en stund innan jag med ska sova. 

Killen som tar chipsskålen och går iväg. Kommer in efter en stund och ser honom såhär. Min lilla livsnjutare ;)