amandabrodiin

Fredag och för lite sömn!

Kategori: Life as i know it

Igår mötte jag och Melvin upp upp Alle vid tåget. Vi gick förbi henne snabbt innan vi gick till affären. När vi kom hem började vi med maten. Blev vegetarisk burrito och Cola Zero till det, riktigt gott! 

Efter maten skulle jag natta Melvin, gick sådär. Han åt sin välling men vägrade somna efter. Vi brukar alltid börja nattningen vid 19.00. Han dricker upp sin välling sen somnar han efter ca 1-10 minuter. Men igår så vart det så sent och vi började nattningen vid 20.00.  Efter vällingen vill han inte somna, bökade och hade sig så jag gick ut ur rummet efter ett tag. Han låg och jollra och snurra runt i som säng. Efter ett tag grät han så då gick jag in försökte igen men då vart han glad och började busa runt igen. Jag gick ut och efter ett tag somnade han av sig själv! Skönt! Dock senare än vanligt och klockan var strax innan 21.00.

Vi tog fram Ben and Jerrys glass som vi åt framför filmen Crossroads. Så dålig film men ändå så bra hehe. Vi låg och skratta och skämdes till och från. Nostalgi!! 

Vid 00.00 gick jag och la mig. Somnade strax där efter. Melvin vaknade flera gånger så jag klev upp och gav honom mappen, så somnade han om direkt. Han sov jätte oroligt och har gjort det till och från nu ett tag. Klockan 05.10 i morse väljer Lilleman att vakna!!! Jag känner mig mer död än levande efter så få timmars sömn och störd sömn! Hur ska jag orka denna dag? Var jätte sur och leds tidigare. Nu känner jag mig piggare, som tur är! Dock är jag lite orolig för kvällen. Ska ut med tjejerna och är orolig att bli klappfull efter två glas vin. Har fått lite sömn hela veckan och nästan ingen avlastning av Simon som sovit borta nästan hela veckan. Så man känner ju att man lever iaf ;) Jaja hur kvällen blir visar sig! Vi ses i dimman!