amandabrodiin

Melvin 9 månader

Kategori: Melvin

Idag blir prinsen 9 månader! 

Han äter frukost, mellis, lunch, mellis, middag och välling. Han gillar inte maten man lagar själv utan det ska vara burkmat. Han gillar pasta och smoothies mest. 

Han sover hela nätter, somnar runt 20.00 och vaknar ca 06.30. Ibland händer det att han vaknar till en hån och då får han komma och sova med mig. Sover helst på mage med rumpan i vädret.På dagarna sover han ca 2-3 vilor. 

Han kryper för fullt, reser sig mot saker, går själv med sin gåvagn (dock väldigt vingligt och man måste gå efter i fall han ramlar), han sitter jätte bra, sätter sig upp själv. Han dansar om han hör musik, håller för öronen om det låter illa. 

Han gillar att leka med leksaker, att busa och bita på sina böcker. Han äter allt som han hittar! Han gillar när man sjunger och tycker om musik. Han gillar att se på tv och på andra sidan häcken är en favorit! 

Han myser gärna och kramas. Lägger huvudet på en när han vill gosa. Vill även bitas! Vilket gör så jäkla ont! 

Han är fortfarande lika bestämd och envis som vanligt! Men tålamodet har blivit bättre! Han är världens goaste och världens sötaste lilla kille! Kommentera inlägget här: