amandabrodiin

Vilka härliga dagar!

Kategori: A fresh start

Helgen var helt fantastisk! Vädret gör ju så mycket! Man kan inte vara annat än glad när solen är framme! 

I Fredags tog jag och Alle en pw med barnen. Sen passade vi på att träna utomhus medan dom sov i vagnarna. När vi var klara kom även Hanna och vi satt på framsidan och drack kaffe. Sen gick jag och hämtade Alicia och Elliot från dagis. Vi lekte i lekparken vid oss, sen lekte barnen lite på framsidan innan vi gick in och åt mellis. När Emma kom så började vi med tacosen och sen vart det fredagsmys! 

I lördags började vi dagen med pannkakstårta eftersom Elliot fyllde 3 år. När dom gick hem så gjorde vi oss i ordning för kalas hos mamma. Även hon fyllde år! Älskade mamma! När vi kom dit bjöds det på massa gott! Vi var där hela dagen. Senare mot eftermiddagen gick vi till ännu ett kalas för Elliot. När vi kom hem hade jag och Lilleman myskväll i soffan framför en film och åt massa gott! 

I söndags tog vi en promenad upp till mamma på morgonen. Vi lekte lite i skogen, gick promenader, lekte utanför mamma och busade inne. Fikade massa rester, åt grillat och hade en toppen dag med familjen. Underbar söndag! 
Kommentera inlägget här: